Διέρρευσαν εικόνες των νέων Google Maps για το iOS 6

Αφού η Apple αποφάσισε να δημιουργήσει μια εντελώς δική της λύση χαρτών, η Google λέγεται πως ετοιμάζει μια δική της αντιπρόταση για το iOS 6. Και ένας developer ισχυρίζεται πως την έχει στα χέρια του.

Ο Ben Guild, λοιπόν, ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια του μια πρώτη-πρώτη, όπως λέμε “alpha” έκδοση της νέας εφαρμογής των Google Maps για το iOS 6. Αν και δεν αναφέρει ούτε που, ούτε πως τη βρήκε, φρόντισε να ανεβάσει λίγες θολές εικόνες στο blog του – που, για να λέμε την αλήθεια, είναι πιθανότατο να “τις έστησε” ο ίδιος μέσα από μια ψευδο-εφαρμογή που δεν αποκλείεται να έφτιαξε στα γρήγορα. Εξάλλου, “developer” είναι, και άρα μπορεί να το κάνει.

Αν, όμως, πρόκειται όντως για τη νέα επίσημη εφαρμογή χαρτών και πλοήγησης της Google, έχει ενδιαφέρον η κάπως καθαρότερη σχεδίαση της, καθώς και η αναφορά του Ben πως χρησιμοποιεί, πια, vector γραφικά, και όχι bitmap όπως οι παλαιότερες εκδόσεις, με αποτέλεσμα πολύ μικρότερο μέγεθος χαρτών και, κατά συνέπεια, πολύ γρηγορότερη ταχύτητα λειτουργίας.

Αν λέει αλήθεια ή ψέματα, μάλλον θα το δούμε σύντομα. Οι εικονούλες, πάντως, είναι αυτές:

Source:

Ever since Apple decided to dump Google Maps for its own flawed map app for iOS 6, people have been wondering when, or even if, Google would release its own map app for Apple’s latest mobile OS. Officially, Google has made no promises on this subject.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.