4 εκατομμύρια upgrades στα Windows 8 σε τρεις μέρες

Περισσότερα από 4 εκατομμύρια upgrade εκδοχές των Windows 8 πούλησε ήδη η Microsoft, μέσα στις πρώτες τρεις μέρες από την κυκλοφορία τους.

Και με το εκδοχές upgrade εννοούμε, φυσικά, εκείνες τις εκδοχές των Windows 8 που προϋποθέτουν την ύπαρξη μιας παλαιότερης έκδοσης των Windows για την εγκατάσταση τους. Η… τραγικά προσιτή τιμή της έκδοσης upgrade των Windows 8, μόλις στα 30 ευρώ (μέχρι τις αρχές του έτους, όπου θα… τετραπλιασιαστεί), είναι η χαμηλότερη στην μέχρι σήμερα ιστορία των Windows, επιτρέποντας σε κάθε κάτοχο PC να αποκτήσει την τελευταία έκδοση των Windows με κόστος αρκετά χαμηλότερο αυτό ενός… παιχνιδιού!

Ο ίδιος ο Ballmer ανέφερε πως τα Windows 8 πουλάνε γρηγορότερα από τα Windows 7, και φαίνεται πως ήδη αποτελούν μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία. Όλως περιέργως, και όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις έδειχναν μια διαφορετική άποψη από την πλευρά των απλών καταναλωτών, που ξεκινούσε από την αδιαφορία για τα νέα Windows και έφτανε μέχρι την… ολική άγνοια για την ύπαρξη τους!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.