“Τη μεγαλύτερη χρήση ever” έχουν τα Windows 8 κατά τη Microsoft

Windows 8-Metro UI-Black.jpg

Η Microsoft υποστηρίζει πως τα Windows 8 είναι, μέχρι τώρα, η δημοφιλέστερη από όλες τις εκδόσεις των Windows, με… μιλιούνια χρήστες να έχουν “επιτεθεί” στις pre-release εκδόσεις.

Όπως ανέφερε ο Brandon LeBlanc της Microsoft στο Building Windows 8 blog:

Quote:

Τα Windows 8 είναι να το πιο ευρέως χρησιμοποιημένο και δοκιμασμένο pre-release προϊόν που διαθέσαμε μέχρι σήμερα. (…) Σε κάθε κοινό, τα Windows 8 κατέβηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από περισσότερους ανθρώπους από ό,τι τα Windows 7 στην ίδια χρονική περίοδο.

Αν τα παραπάνω ισχύουν, τότε τα Windows 8 θα είναι μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία για τη Microsoft – όπως, εξάλλου, και τα Windows 7, που… μετά κόπων και βασάνων κατάφεραν να ξεπεράσουν σε ποσοστά χρήσης τη “de facto” πρόταση των Windows XP.

Ody's thoughts

ΑΝ, όμως, ισχύουν. Διότι, αν θυμάστε, υπήρχε και αυτό. Πώς το εξηγούν αυτό;

Source:

Microsoft claims to have evidence that Windows 8 is going to prove popular with users, despite using the UI-formerly-known-as-Metro which many believe to be better suited to its original target of touch-screen devices.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.