Πολύ καλύτερη ζήτηση των Windows 8 από τα Windows 7 κατά τον Steve Ballmer

Σε ομιλία του κατά το επίσημο launch event των Windows 8, ο CEO της Microsoft, Steve Ballmer, ανέφερε πως το νέο λειτουργικό σύστημα δείχνει πολύ μεγαλύτερη ζήτηση από ό,τι ο άμεσος πρόγονος του.

Όπως είπε ο ίδιος:

Quote:

Βλέπουμε σημαντικά υψηλότερη ζήτηση από όπου βρισκόμασταν με τα Windows 7, και αυτό είναι ικανοποιητικό. Βλέπουμε τα εμπορικά καταστήματα εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους κατασκευαστές hardware να είναι ενθουσιώδεις από την απάντηση (σημ. του κόσμου).

Η ζήτηση για αφή και λύσεις όλα-σε-ένα και laptops, σε συνδυασμό με τα tablets, ήταν πραγματικά αναπάντεχη, και σίγουρα οι γραμμές που έχουμε δει στα Microsoft Stores είναι εμψυχωτικές.

Όλως περιέργως, οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις για τα Windows 8 έχουν ζωγραφίσει μια εντελώς αντίθετη εικόνα για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Και έτσι, είτε η κατάσταση άλλαξε σημαντικά με την επίσημη κυκλοφορία τους, είτε ο κ. Ballmer τα… παραλέει λιγάκι. Τι απο τα δυο ισχύει; Μάλλον θα το δείξει ο χρόνος.

Ody's thoughts

Και, ίσως, κάποια σχολιάκια κάτω από αυτό το θέμα :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.