Εμφανίστηκαν τα πρώτα PCs με Windows 8

Κυριολεκτικά… “πριν την ώρα τους” εμφανίστηκαν στο Home Shopping Network ως “διαθέσιμα για παραγγελία” τα πρώτα PCs με προεγκατεστημένα τα νέα Windows 8 της Microsoft.

Όπως επιβεβαίωσε και το ZDNet, δεν πρόκειται απλά για αναφορά μελλοντικών προτάσεων ώστε οι χρήστες να τις “προπαραγγείλουν” αλλά για άμεσα διαθέσιμους υπολογιστές που έχουν εξαρχής εγκατεστημένη την τελική έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος – άσχετα αν η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, κατά τη Microsoft, παραμένει στις 26 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, υπάρχουν τόσο “σταθεροί” υπολογιστές όσο και notebooks αλλά και all-in-one PCs, οπότε… όλο και κάτι μπορεί να βρει καθένας που να ταιριάζει στις προτιμήσεις του. Μειονέκτημα; Πως όλα προέρχονται από την Acer, που ναι μεν πάντα παρέχει αξιόπιστες και πλήρεις σε δυνατότητες μα, ταυτόχρονα, οικονομικές λύσεις, αλλά που επίσης… πάντα “παραγεμίζει” τα PCs της με περιττό λογισμικό που καταλήγει να τα κάνει να… “σέρνονται”.

Source:

Microsoft has been promoting October 26th as the official launch date of Windows 8 for some time now. But it looks like a PC maker has teamed up with a well known TV cable shopping channel to bypass Mircrosoft’s launch date.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.