Δεν θα βοηθήσουν και τόσο την αγορά των PCs τα Windows 8

Δυστυχώς, είτε αρέσουν είτε όχι τα Windows 8, μάλλον δεν θα καταφέρουν να βοηθήσουν και τόσο την προβληματική αγορά των υπολογιστών.

Αναλυτές εκτιμούν πως μπορεί τα νέα Windows 8 της Microsoft να βοηθήσουν την αγορά των υπολογιστών, μα δεν θα είναι, από μόνα τους, αρκετά για να την επαναφέρουν στα… μεγαλεία του παρελθόντος. Μπορεί, όπως ανέφερε ο Charles King, αναλυτής της Pund-IT, μια εταιρεία να καταφέρει να… αλλάξει λίγο πορεία στο πλοίο, αλλά δεν μπορεί, από μόνη της, με ένα προϊόν, να “τραβήξει” ολόκληρες αγορές προς άλλη κατεύθυνση.

Μάλλον ο Patrick Moorhead της Moor Insights & Strategy περιγράφει ακόμη καλύτερα την κατάσταση: ναι, τα Windows 8 θα βοηθήσουν την αγορά των υπολογιστών, αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται στην εμφάνιση και επέκταση των tablets και, κυρίως, στην κακή οικονομία. Και τα Windows 8 δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα για να αλλάξουν αυτή την κατάσταση – και, μαζί, τα σημερινά… χάλια της αγοράς των PCs.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.