Τεράστια επέκταση του Google+

Σημαντικότατη αύξηση μελών και επισκεψιμότητας παρουσιάζει το Google+ τους τελευταίους μήνες, αποτελώντας όλο και μεγαλύτερη απειλή για το Facebook.

Σύμφωνα με την comScore, οι “μοναδικοί επισκέπτες” του Google+ μόνο στην Αμερική εκτοξεύτηκαν από τα 15,2 εκατομμύρια το Νοέμβριο του 2011 στα 27,7 εκατομμύρια τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους – δηλαδή, αύξηση της τάξης του 82%. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι επισκέπτες του Google+ “πήδηξαν” από τα 66,7 εκατομμύρια στα 110,7 εκατομμύρια στην ίδια περίοδο – αύξηση της τάξης του 66%.

Συνδυάστε το και με το ότι όσοι το χρησιμοποιούν δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι από αυτό σε σχέση με όσους χρησιμοποιούν το Facebook και… Μήπως θα έπρεπε να αρχίσει να αγώνεται περισσότερο ο Zuckerberg;

Source:

Social network Google+, which turned a year old at the end of June, has seen its user base take a dramatic jump in the past six to seven months, according to comScore, an Internet traffic monitor.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.