“Πιθανώς ανύπαρκτο” το 8,7% των χρηστών του Facebook!

Σε οικονομική δήλωση του, το Facebook αποκάλυψε πως σύμφωνα με εκτιμήσεις του το 8,7% των μελών του δεν είναι πραγματικά μέλη, μα δεύτεροι λογαριασμοί, spammers ή και… “μη-άνθρωποι”.

Και με το “μη άνθρωποι” αναφέρομαι, φυσικά, σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που κάποιος φτιάχνει ένα λογαριασμό για το κατοικίδιο του, τον αγαπημένο του μπουφέ ή των υπερήρωα που τον στιγμάτισε στα επτά του χρόνια.

Ο αριθμός “8,7%” αντιστοιχεί σε 83 εκατομμύρια λογαριασμούς – αφού, ναι, το Facebook έχει περίπου 950 ενεργούς λογαριασμούς χρηστών. Από αυτούς, το 4,8% χρησιμοποιεί δυο λογαριασμούς παράλληλα – το Facebook εκτιμά πως πρόκειται για χρήστες που “κυκλοφορούν” σε αυτό και με ψευδώνυμο.

Source:


0
inShare

In an SEC filing released on Wednesday, Facebook revealed that approximately 8.7 percent of its 950 million monthly active user accounts are duplicates, spammers or not actually human beings.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.