Δυνατότητα “άστο για μετά” στο Facebook

Το Facebook δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που επιτρέπει την “αποθήκευση για μετά” των “ιστοριών” του, για να μπορεί κανείς να τις δει συγκεντρωμένες όταν έχει άνεση χρόνου.

Η λειτουργία έχει κάνει την εμφάνιση της τόσο στις desktop όσο και στις mobile εκδοχές τις υπηρεσίας: στο iOS αρκεί κανείς να κρατήσει πατημένο το δάχτυλο του επάνω σε ένα update και να επιλέξει πως θέλει να το προσθέσει στα “Saved Favorites” του, ενώ στο desktop η επιλογή παρουσιάζεται δίπλα από τις ενδείξεις Share, Comment και Like.

Ody's thoughts

Τονίζω πως η υπηρεσία θεωρείται “υπό δοκιμή” και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη για όλους τους χρήστες.

Source:

Facebook is testing a new feature for desktop and mobile, Save for Later, which will let you add stories to a Saved folder. Saving stories will provide a similar experience to adding a tweet to your Favorites on Twitter.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.