Ήδη ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο χρήστες το Outlook.com!

Μόλις… ώρες μετά το “άνοιγμα των πυλών” του, το νέο Outlook.com της Microsoft έχει ήδη αποκτήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο νέους χρήστες!

Η νέα λύση ανταλλαγής email και επικοινωνίας της Microsoft έχει ως βασικότερο χαρακτηριστικό της τη Metro UI σχεδίαση της, που απο ό,τι φαίνεται “μίλησε” άμεσα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες! Δεν έχουν πράσει παρά λίγες ώρες από τα αποκαλυπτήρια του, και ήδη το Outlook.com έχει σπάσει ρεκόρ.

Συμπέρασμα; Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, μάλλον… όντως θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν Google και Yahoo για τα δικά τους Yahoo Mail και Google Mail.

Source:

That was fast: in the scant few hours since Microsoft unveiled its Metro-style take on email, one million people have signed up for an account with Outlook.com.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.