Καθυστερεί το Avatar 2

Τα αρχικά σχέδια έλεγαν πως το sequel του πολύ επιτυχημένου Avatar θα έφτανε στους κινηματογράφους το 2014. Ακυρώστε τα: πάμε για 2015. Και “αν”.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, James Cameron, θα πρέπει να προσθέσουμε τουλάχιστον ένα χρονάκο στο ραντεβού μας με το sequel της ταινίας που ξανάφερε το 3D στο προσκήνιο, του Avatar. Σε συντέντευξη του στους New York Times, ανέφερε πως δεν είναι καν έτοιμα τα σενάρια, τα οποία “παλεύει” αυτή την περίοδο. Και έτσι, το Avatar 2 αναμένεται “μέχρι το 2015, αν όχι αργότερα” – κατά τον ίδιο.

Όταν, με το καλό, αρχίσουν, τα γυρίσματα για τη “σύλληψη κίνησης” (“Motion Capture”: η διαδικασία που “παίρνει” τις κινήσεις των ηθοποιών για να χρησιμοποιηθούν ως “βάση” για τις αντίστοιχες κινήσεις των μη-ανθρώπινων πλασμάτων της ταινίας) θα ολοκληρωθούν στην California, αλλά οι περισσότερες σκηνές δράσης θα γυριστούν στο studio παραγωγής του Peter Jackson στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας.

Source:

Back in April, producer John Landau hinted that Avatar 2 might not make cinemas by 2014, as previously planned. Well this week director James Cameron issued his own update, revealing that the film definitely won’t hit “until 2015 or later.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.