Νέο λογότυπο για τη Microsoft

Το rebranding της Microsoft δεν περιορίστηκε στα προϊόντα της, αφού μόλις εμφανίστηκε και το δικό της, ανασχεδιασμένο λογότυπο.

Όλως περιέργως, το νέο λογότυπο της δεν είναι άσχημο, και μάλλον είχε όντως έρθει ο καιρός για μια αλλαγή του. Και όντας πιο κοντά σε λογική στο νέο λογότυπο των Windows 8, το πρώην-Metro-UI και το “επίπεδο” Office, θα βοηθήσει τη Microsoft στην προβολή μιας “ενιαίας εικόνας” ανάμεσα στα προϊόντα της και στην ίδια.

Source:

The last time Microsoft changed its company branding was in 1987. With the company on the cusp of a less dorky era, courtesy of tech like Windows 8, Windows Phones, Surface and the Xbox 360, it’s about time for a redesign!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • theia_nitsa

    Σώπα ρε ducklord! Είπες καλή κουβέντα;;; Και μάλιστα για γραφιστικό θέμα!

  • Blackfox

    Ζητούνται 4χρονα (όχι μηχανάκια, παιδιά :P) για να αναλάβουν το τμήμα σχεδίασης λογοτύπων της Microsoft. Ως πρότυπο θα είναι το υπέροχο σήμα των Windows 8, συνεπικουρούμενο από το εξίσου υπέροχο σήμα της Microsoft…