Δωρεάν τεχνικά eBooks από τη Microsoft

Η Microsoft διέθεσε μέσω του MDSN blog της σχεδόν εκατό eBooks, με θεματολογία που αρχίζει από το Office και τα Windows και φτάνει στον SQL Server. Είπαμε πως είναι “δωρεάν”;

Αν και δεν είναι “από αυτά που θα διάβαζες στην παραλία για να ξεσκάσεις”, τα eBooks που αποφάσισε να διαθέσει απολύτως δωρεάν η Microsoft μέσω του MSDN blog είναι πολύ χρήσιμα και σίγουρα θα ενδιαφέρουν αρκετούς geeks που χρησιμοποιούν (έστω κάποιο από) τα προϊόντα της εταιρείας.

Αρχίζοντας από το Moving to Microsoft Visual Studio 2012 και το Programming Windows 8 Apps (που μάλλον θα είναι και από τα δημοφιλέστερα), η λίστα συνεχίζει “περνώντας” από το Office 2010 και φτάνοντας στον SQL Server 2012 της εταιρείας. Με άλλα λόγια, “όλο και κάτι υπάρχει για κάθε… ‘μαϊκροσοφτά'”.

Άξιο σημείωσης πως η συλλογή είχε τόση επιτυχία ώστε ο Eric Ligman που είχε ανεβάσει το post έσπευσε να αναρτήσει και μια δεύτερη συλλογή, αν και με ομολογουμένως αρκετά πιο “ψαγμένη” θεματολογία και μικρότερο πιθανό κοινό.

Source:

Microsoft’s MSDN blog has released a boatload of free ebooks on a range of technologies and programs, including a power users guide for Windows 7, programming Windows 8 apps and Windows Phone 7, SQL Server tutorials, and much more.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.