Το Rise of the Triad επιστρέφει

Αυτή και αν είναι έκπληξη! Εκεί που όλοι περίμεναν την id Software να παρουσιάσει το Doom 4, αυτή έδειξε το νέο… Rise of the Triad, που επιστρέφει μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες!

Οι περισσότεροι gamers σήμερα ούτε καν γνωρίζουν τι είναι το Rise of the Triad, αφού έχει περάσει μια δεκαετία και κάτι από όταν το είχαμε πρωτογνωρίσει στα PCs. Αυτό δεν σημαίνει και πως δεν θα πρέπει να ενδιαφέρονται για αυτό, αφού πρόκειται για μια… χρυσή συνταγη. Έχουμε και λέμε.

  • Γρήγορη, άμυαλη δράση, όντας ένα first person shooter που δίνει έμφαση στο “ξέκανε τους όλους” και όχι στην… επίλυση γρίφων (εκείνη την εποχή, τα παιχνίδια είχαν… ειδίκευση: “γρίφοι στα adventures, σφαίρες και φονικά στα shooters”).
  • Σενάριο παραπλήσιο του Wolfenstein: κακοί Ναζί, μαγεία, απόκοσμη τεχνολογία.
  • Συνεργασία των δυο εταιρειών που μας είχαν δώσει και τον αρχικό τίτλο, id Software και Apogee, αν και η ανάπτυξη του νέου RotT γίνεται από την Interceptor Entertainment (που ναι μεν δεν μας έχει δείξει κάτι συνταρακτικό, αλλά με τις άλλες δυο να “την επιβλέπουν”, δύσκολα θα κάνει τραγικά λάθη).
  • Το remake θα είναι όσο το δυνατόν πιο πιστό στο “ύφος” και το “στύλ” του κλασσικού τίτλου – με ίδια όπλα, ίδιους αντιπάλους, παραπλήσια μουσική – αλλά δεν θα είναι και απόλυτο αντίγραφο εκείνου.

Ο τίτλος αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους για PCs και Mac. Κοίτα που κατάφεραν να μας το κρατήσουν κρυφό μέχρι την τελευταία στιγμή! Ακολουθεί gallery με τις πρώτες εικόνες που συνόδεψαν την ανακοίνωση του.

Source:

Turns out those 17 years spent begging on your knees, like the dirty Nazi-monk you are, paid off!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.