Με μαυρόασπρο “noir” mode το επόμενο DLC του Max Payne

Το πακετάκι DLC “Disorganized Crime Pack”, που ανακοίνωσε η Rockstar Games για το Max Payne 3, θα χαρίσει και ένα νέο “noir mode” στον τίτλο, που θα παρουσιάζει τα πάντα σε ατμοσφαιρικό… ασπρόμαυρο.

Φυσικά, το ίδιο το DLC στην πράξη υποτίθεται πως θα εμπεριέχει νέο περιεχόμενο για το multiplayer καθώς και την πίστα Hoboken Rooftops και νέους multipliers για το Score Attack mode, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως όποιος το αγοράσει, θα το κάνει βασικά “για το ασπρόμαυρο” και μόνο. Σωστά; :-D

Source:

Rockstar Games announced today that their next DLC pack for the critically acclaimed shooter drama Max Payne 3 – dubbed the Disorganized Crime Pack – will include “Noir Mode” which allows players to play the game in black and white.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.