Η Microsoft παραδέχεται την ύπαρξη “νέου Xbox”

Σε συνέντευξη του στο The Verge, ο general manager της Microsoft, Brian Hall, παραδέχτηκε εμμέσως την ύπαρξη ενός “νέου Xbox”.

Αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε αναφέρθηκε ειδικά σε αυτό, ο Brian Hall είπε, συγκεκριμένα:

Quote:

Είχαμε το Hotmail και δουλεύαμε το Hotmail για 16 χρόνια, προφανώς έχουμε τον Exchange και το Outlook, που ο κόσμος χρησιμοποιεί στη δουλειά. (…) Απλά αποφασίσαμε πως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι νέο και να φέρουμε μαζί τα καλύτερα στοιχεία από αυτά και να τα παρουσιάσουμε την κατάλληλη στιγμή για ένα νέο κύμα προϊόντων που μπορούμε να έχουμε να παρουσιάζονται παράλληλα με τα Windows 8, με τη νέα έκδοση του Office με τα νέα Windows Phone και το νέο Xbox.

Ορίστε, λοιπόν: “το νέο Xbox”. Τα άλλα τα είχε παραδεχτεί – ή, μάλλον, αποκαλύψει κανονικότατα. Για “το νέο Xbox”, όμως, δεν είχε ειπωθεί κουβέντα από τη Microsoft. Μέχρι σήμερα.

Ody's thoughts

Πάμε όλοι μαζί: ε-ε-έρχεται!

Source:

After years of build up, a Microsoft representative finally spilled the beans on Microsoft’s upcoming new gaming console. Speaking to The Verge on a recent podcast, Microsoft general manager Brian Hall mentioned “the new Xbox” when discussing Microsoft Outlook.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.