“Εύκολο mode” μέσω patch για το Ιαπωνικό Dragon’s Dogma

Σας φάνηκε κομματάκι δύσκολο το Dragon’s Dogma; Και στους Ιάπωνες, για τους οποίους η Capcom ετοίμασε patch που χαρίζει “mode για αρχάριους” στον τίτλο.

Αν και δεν διευκρίνησε ακριβώς τις αλλαγές που θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό, η Capcom αποφάσισε να ενσωματώσει ένα “φιλικότερο προς τους αρχάριους” mode στο αρκετά Dragon’s Dogma (που κάποιοι gamers έφτασαν σε σημείο να παρομοιάζουν με τα φημισμένα για τη δυσκολία τους Dark Souls και Demon’s Souls).

Το patch που θα χαρίζει στον τίτλο αυτό το mode έχει, για την ώρα, ανακοινωθεί αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, και αναμένεται στις 6 Αυγούστου. Ο υπόλοιπος πλανήτης θα πρέπει, απλά, να περιμένει (…και να… ελπίζει!).

Source:

A new patch announced for the Japanese version of Dragon’s Dogma will put “easy mode” in the options menu of the game, allowing players to switch over at any time. Capcom didn’t specify the exact differences in easy mode, leaving us free to speculate that it removes one head from all multi-headed mythical monsters.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.