Εντυπωσιακό trailer του Assassin’s Creed 3 επιδεικνύει τη “μηχανή” του, AnvilNext

Ποιος θα το περίμενε πως το εντυπωσιακότερο trailer για το Assassin’s Creed 3 θα είχε ως θέμα την ίδια την τεχνολογία του τίτλου;

Το Assassin’s Creed 3 θα είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που θα βασίζεται στην AnvilNext, την “επόμενη έκδοση” της “μηχανής” Anvil, που χρησιμοποιήθηκε στους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Η AnvilNext παρουσιάζει εντυπωσιακές βελτιώσεις, τόσο από άποψη γραφικών όσο και animation, τεχνητής ευφυίας, “φυσικής”, λεπτομέρειας και αριθμού αντικειμένων που μπορούν να παρουσιάζονται παράλληλα στην οθόνη. Και το νέο trailer του Assassin’s Creed 3 παρουσιάζει ακριβώς αυτά, που μάλλον, τελικά, είναι πιο ενδιαφέροντα από το ίδιο το… θέμα του τίτλου (μα, “Αμερικάνικη Επανάσταση”;).

Source:

So, Assassin’s Creed – they all look the same, right? It’s a chap wearing a hood going around stabbing people.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.