“Άκυρο” για το inSANE του Del Toro

Περιμένατε ακόμη τα πρώτα μαντάτα της συνεργασιας THQ – Guillermo del Toro “σε εκείνη την παιχνιδο-θριλερο-τριλογία” που άκουγε στο όνομα inSANE; Ξεχάστε τα: η… οικονομική στενότητα οδήγησε στην ακύρωση της.

Ο νέος προεδρος της THQ, Jason Rubin, προτίμησε “να παίξει εκ του ασφαλούς” το μέλλον της εταιρείας, ακυρώνοντας “αμφίβολης εμπορικότητας” ή “πειραματικά” projects. Ένα από αυτά τύγχαινε να είναι και το inSANE που η εταιρεία (θα) ανέπτυσσε με τον Guillermo del Toro.

Τα δικαιώματα των τίτλων (αφού θα ήταν τριλογία) επέστρεψαν στον del Toro, και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον μια συνεργασία του με άλλη εταιρεία όσον αφορά στην ανάπτυξη τους.

Source:

The ambitious, hypothetical horror trilogy collaboration with director Guillermo del Toro, THQ and Volition, inSane, has been cancelled.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.