Νέο Sony Xperia Tablet – η Android “απάντηση” στα Surface tablets της Microsoft

Μια σειρά από slides που εντόπισε το Γερμανικό site Mobiflip αποκαλύπτουν ένα νέο Xperia tablet της Sony που μοιάζει με απάντηση στα Surface tablets της Microsoft.

Το εν λόγω tablet αναφέρεται στο slide μόνο ως “Xperia Sony Tablet”, ενώ τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στα πρότυπα μιας σύγχρονης συσκευής του είδους: επεξεργαστής Tegra 3, λειτουργικό σύστημα Android 4.0 “ή νεότερο”, μοντέλα με 16GBs, 32GBs ή 64GBs εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, διασυνδεσιμότητα μέσω 3G, Bluetooth και WiFi, μπαταρία 6000mAh που χαρίζει αυτονομία μέχρι και δέκα ωρών (για browsing μέσω WiFi). Η οθόνη της θα είναι 9,4” τύπου TruBlack, ενώ θα διαθέτει και δυο κάμερες, μια “οπίσθια” στα 8MPixels και μια “μπροστινή”, για video chat, στο 1MPixel.

Η συσκευή φαίνεται ως συνεχιστής του Sony Tablet S, με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, 42% λεπτότερο προφίλ από τον προκάτοχο της, ενώ υϊοθετεί και ορισμένες από τις “πατέντες” της Microsoft που είδαμε στην αποκάλυψη των δικών της Surface tablets: θα διαθέτει ένα παραπλήσιο πληκτρολόγιο, που θα λειτουργεί και ως κάλυμμα αλλά και stand για αυτήν, με τη διαφορά πως στη δική της περίπτωση θα “τυλίγεται” γύρω από αυτήν όταν κλείνει. Το δε κόστος του θα κυμαίνεται στα $99,99.

Όσο για τα ίδια τα tablets, θα ξεκινούν από $449,99 για την έκδοση με 16GBs, ανεβαίνοντας στα $549,99 για την έκδοση 32GBs και στα $649,99 για την έκδοση με 64GBs.

Source:

The successor to the Sony Tablet S has been leaked through what seem to be internal slides on German news site Mobiflip. The slides reveal a thinner, lighter, and more powerful tablet that refines the Tablet S’ folded-magazine aesthetic.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.