Ιδού το dock του Nexus 7

Ορίστε, λοιπόν: συγκλονιστείτε. Εθεάθησαν, λέει, “το dock και το κάλυμμα του Nexus 7 tablet της Google”. Τι πάει να πει “δεν σας λέει τίποτα”;

Ναι, είναι όμορφο. Ναι, είναι καλαίσθητο. Ναι, είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ, για ένα ακόμη πιο χρήσιμο gadget. Δεν είναι, όμως, παρά μια… βάση, ένα “dock” στο οποίο “κουμπώνει” το Nexus 7 tablet της Google, το οποίο παρέχει πρόσβαση και στις θύρες φόρτισης και audio out της συσκευής. Ας μην το… κάνουμε θέμα, λοιπόν.

Info

Πρόσθετες πληροφορίες: “διέρρευσε” από το site Nordic Hardware, προέρχεται από την ίδια την ASUS που κατασκευάζει και το Nexus 7, κοστίζει γύρω στα $50. Μαζί με αυτό έκαναν την εμφάνιση τους και “καλύμματα” για το Nexus 7: ένα “απλό”, το Travel Cover, με κόστος $20, και ένα “πιο στυλάτο”, το Premium Cover, που θα κοστίζει $40. Ξοδευθείτε. Λεφτά υπάρχουν!

Source:

There have been teases here and there that Google’s Nexus 7 was going to get a full, official accessory treatment from ASUS, but actual details have been scarce. Consider ASUS’ cover blown, almost literally.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.