Έρχεται tablet 11,8” από τη Samsung

Ένα νέο και… γιγαντιαίο tablet φαίνεται πως ετοιμάζει η Samsung, με οθόνη “Retina” ποιότητας αντίστοιχης του iPad 3, μεγέθους… 11,8 ιντσών!

Τελικά, οι δικαστικές διαμάχες έχουν και… τα καλά τους – για όσους δεν εμπλέκονται σε αυτές, αφού από τη σχετική “κόντρα” Samsung με Apple αποκαλύφθηκε πως η πρώτη “ψήνει” ένα νέο tablet… “κτήνος”, με οθόνη 11,8”! Η οθόνη θα είναι ποιότητας ανώτερης της “retina” (θυμίζω πως το “retina” δεν είναι “επιστημονικός όρος” ή “τεχνικός χαρακτηρισμός”, αλλά “το όνομα που έδωσε το τμήμα marketing της Apple στην οθόνη υψηλής ανάλυσης του iPad 3” που εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο προς μίμηση), με ανάλυση 2560 x 1600 pixels (έναντι των 2048 x 1536 του iPad 3).

Η συσκευή, το κωδικό όνομα της οποίας είναι P10, μπορεί να αποκαλυφθεί σε ένα event της Samsung στα μέσα Αυγούστου. Από την άλλη… Μπορεί και όχι..! :-)

Source:

The court battle with Apple has revealed an upcoming Samsung tablet

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.