“Επίσημος εκφωνητής” για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το… Twitter;!

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, ναι, το Twitter έκλεισε συμφωνία με το NBC αναλαμβάνοντας ρόλο “επίσημου εκφωνητή” των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, tweets από αθλητές, οπαδούς αλλά και προσωπικότητες της τηλεόρασης (Σημ.: προφανώς μιλάμε για την… Αμερικάνικη πραγματικότητα) θα συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται σε μια σελίδα που το NBC σκοπεύει να προβάλλει μέσω των εκπομπών του.

Η vice president of media του Twitter, Chloe Sladden, ανέφερε σχετικά:

Quote:

…είναι ένας νέος τρόπος για τους χρήστες να δοκιμάσουν το Twitter.

Ody's thoughts

…και ειλικρινά, δεν κατάλαβα το “γιατί” ή το “τι ακριβώς εννοεί”. Να υποθέσω πως στη φράση αξίζει ένα βραβείο “πληρέστερης και κατατοπιστικότερης δήλωσης της χρονιάς”, ή, απλά, χρειάζομαι ύπνο;!;

Source:

Twitter and NBC are set to team up to provide an official hub page for the London Olympics, with the microblogging service serving as an “official narrator” of the Games.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.