Δυνατότητα αυτόματου “θολώματος προσώπων” στο YouTube

Η νέα δυνατότητα αυτόματου “θολώματος προσώπων” στα videos υπόσχεται να προστατέψει την ανωνυμία των χρηστών που ανεβάζουν περιεχόμενο στο YouTube.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, βασικά εργαλεία επεξεργασίας video που παρέχει το YouTube, μόλις προστέθηκε και μια λειτουργία αυτόματου θολώματος προσώπων. Προσβάσιμη μέσω του Editor της υπηρεσίας, αναλαμβάνει να εντοπίσει και θολώσει κάθε πρόσωπο που εμφανίζεται σε ένα video, με στόχο, τι άλλο, να προστατέψει την ανωνυμία όσων παρουσιάζονται σε αυτό. Και έτσι, θα μπορείτε να ανεβάζετε ήσυχοι τα βιντεάκια που τραβήξατε με το smartphone, όπου εκτοξεύετε χαμογελώντας μολότωφ προς οίκους ευγηρίας.

Για να το εφαρμόσετε στα δικά σας βιντεάκια, κάντε κλικ στον Video Manager, εντοπίστε το video που θέλετε να επεξεργαστείτε, κάντε κλικ στο πλήκτρο Edit που το συνοδεύει και επιλέξτε τη σχετική δυνατότητα που θα βρείτε στο Enhancements – Addition Features.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία, δείτε τη σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog του YouTube.

Source:

If you’re a parent who wants to show your child’s soccer skills without exposing their faces or just want to post videos of your buddies doing quasi-legal shenanigans YouTube now offers to automatically blur faces.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.