Τρελά εισιτήρια κόβει το Amazing Spider-Man

Πολύ-πολύ καλά τα πήγε κατά το “άνοιγμα” του το Amazing Spider-Man, το reboot της σειράς ταινιών με των Spidey από τη Marvel Comics.

Μέχρι τώρα, η ταινία έχει “βγάλει” $50,2 εκατομμύρια κατά το παγκόσμιο “άνοιγμα” τις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και ήδη στην Ινδία έχει ξεπεράσει σε έσοδα “ανοίγματος” τα αντίστοιχα των Spider-Man 3 και Avengers, αλλά και του The Dark Knight, με 74% περισσότερα έσοδα από το πρώτο, 73% περισσότερα από το δεύτερο και περισσότερα από τα διπλάσια από όσα “έβγαλε” συνολικά το The Dark Knight.

Και η επιτυχημένη πορεία του δείχνει να συνεχίζει και σε άλλες χώρες. Και έτσι, μάλλον είναι πια 200% σίγουρο πως “θα δούμε sequel”.

Ody's thoughts

Όχι, βέβαια, πως αμφιβάλαμε, αφού η Marvel Comics έχει σχεδιάσει όλες τις νέες ταινίες της με δυο κριτήρια: α) “να βγάζουν sequels” με το τσουβάλι και β) να “αλληλοσυνδέονται”, όπως συμβαίνει με τα περιοδικά της, ώστε η μια να λειτουργεί στους θεατές και ως “διαφήμιση της άλλης”.

Source:

Sony’s 3D reboot The Amazing Spider-Man is off to a good start overseas, where it debuted in select international markets before its domestic opening July 3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.