Το πρώτο trailer του νέου κινηματογραφικού Dredd

Είδατε το πρώτο trailer για το κινηματογραφικό reboot του Dredd, που υπόσχεται να είναι πιο πιστό στα comics από την… απαράδεκτη κλασσική μεταφορά του ήρωα στον κινηματογράφο (όπου “θαυμάσαμε” στο ρόλο του Dredd τον “Sly” Stallone); Αν όχι… Πρέπει..!

…διότι ναι μεν “δεν φαίνεται και τόσο διαφορετικό από πλήθος παραπλήσιων μελλοντολογικών περιπετειών” (ανάθεμα, ακόμη και το… Priest, παραπλήσια προσέγγιση είχε), αλλά και μόνο το ότι μοιάζει με την πρώτη “πιστή μεταφορά του Dredd στον κινηματογράφο” είναι αρκετό για να πορώσει τους οπαδούς του σκληροτράχηλου μπάτσου, δικαστή και εκτελεστή από το ζοφερό μας μέλλον. Όσοι ανησυχούσαν για την επιλογή του Karl Urban στον πρωταγωνιστικό ρόλο μάλλον μπορούν να ησυχάσουν, αφού δεν φαίνεται να πρωταγωνιστεί ο ίδιος μα, όπως προστάζουν και τα comics, το… πηγούνι του, ενώ το στόρι φαίνεται πως ναι μεν θα είναι αυτοτελές, μα εστιάζοντας στην άνοδο και πτώση της… “μαμάς” (ναι, είναι όνομα χαρακτήρα), θα αφήνει αρκετά “ανοικτά” σημεία για επερχόμενα sequels.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.