Το μεγαλύτερο “άνοιγμα” ever εκτιμάται για το Dark Knight Rises

Οι πρώτες εκτιμήσεις πριν καν ξεκινήσει η προβολή της τελευταίας περιπέτειας του Batman, The Dark Knight Rises, το θέλουν να σπάει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων.

Οι πρώτες δυο περιπέτειες του Batman από τον Christopher Nolan απέδειξαν πως, ναι, μπορεί μια ταινία με υπερήρωες να είναι πραγματικά “ενήλικη” και σοβαρή. Και ακριβώς για αυτό “έκοψαν” και… άπειρα εισιτήρια, μετατρέποντας τις σε τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες. Τώρα, οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την κατάληξη της τριλογίας να τις ξεπερνά – και, μαζί με αυτές, οποιαδήποτε άλλη ταινία, θέτωντας το νέο απόλυτο ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του κινηματογράφου…

Info

…όσον, τουλάχιστον, αφορά στις 2D “προβολές”, αφού η ταινία δεν θα προβληθεί και σε 3D, όπου τα πρωτεία κατέχει το πρόσφατο Avengers.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 20 του μήνα στην Αμερική, ενώ αναμένεται στις 21 Αυγούστου στη χώρα μας. Αν και εκτιμάται πως “θα κόψει περίπου τόσα εισιτήρια όσα το Avengers”, εκείνο είχε και το πλεονέκτημα των 3D προβολών. Το Dark Knight Rises, από την άλλη, θα προβληθεί και σε IMAX, που χαρακτηρίζεται μεν από αρκετά υψηλότερη ποιότητα, δεν είναι δε και τόσο δημοφιλές στη χώρα μας.

Άξιο σημείωσης πως από ό,τι φαίνεται ως τώρα, το Dark Knight Rises “μιλάει” λιγότερο στις γυναίκες από ό,τι το Avengers, και έτσι όλα τα… αρσενικά της παρέας μάλλον θα πρέπει να παιδευτούμε περισσότερο για να πείσουμε τις συνοδούς μας να μας… εμ… συνοδεύσουν εις την πρώτη προβολή του.

Ody's thoughts

…”μα παίζει ο Christian Bale!”… “-Τι, ΟΧΙ ο Statham;! Μπούυυ…”

Source:

Ready for another round of wall-to-wall packed movie theaters? New pre-release tracking predicts Christopher Nolan’s The Dark Knight Rises could very likely surpass the $158.4 million opening of The Dark Knight, which had the biggest three-day domestic debut of all time when it opened.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.