Νέο trailer για την 5η σαιζόν του Fringe

Fringe.jpg

Όπως μας είχαν υποσχεθεί, και όπως φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε στην Comic Con, η πέμπτη σαιζόν του Fringe θα εξελίσσεται στο μέλλον με τους Observers στο ρόλο των κακών.

Ody's thoughts

Και δυστυχώς, πρέπει να ομολογήσω πως θεωρώ ότι η σειρά “έχει χάσει τη μπάλα” τουλάχιστον από τον δεύτερο κύκλο και έπειτα. Αντίθετα με το Lost και το Battlestar Galactica, εδώ, τουλάχιστον, βρήκαν τρόπο να αποφύγουν κάποια προβληματάκια και να εστιάσουν σε ένα κεντρικό κομμάτι του σεναρίου (τους Observers) ως βασικό άξονα της τελευταίας σαιζόν, μα… Μα και πάλι, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να πούμε και “ευχαριστώ” για αυτό. Αλλάξαμε τρεις φορές “εναλλακτικούς χαρακτήρες” των κεντρικών πρωταγωνιστών, θυμηθήκαμε-ξεχάσαμε-ξαναθυμηθηκαμε-και-ξαναξεχάσαμε-και-για-δες-ξανα-μανα-θυμηθήκαμε τις “σπέσιαλ δυνάμεις” της πρωταγωνίστριας… Η σεναριακή μπάλα δεν έχει απλά χαθεί… Την πήρε ο Πίου κι’ έφυγε..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.