Νέο behind the scenes video μας ξεναγεί στον κόσμο του Bourne Legacy

Ένα νέο video αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει στον κόσμο του Bourne Legacy – και να μας πείσει πως “υπάρχει… περιπέτεια και μετά τον Jason Bourne”.

Και μπορεί, όπως βλέπουμε στο video, ο Jeremy Renner να φαίνεται πως μπορεί να αναλάβει τα ηνία της σειράς ταινιών από τον Matt Damon, όσον αφορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά το ότι οι τρείς πρώτες ταινίες ήταν βασισμένες σε βιβλία του Robert Ludlum ενώ η τέταρτη έχει γραφτεί από τον Tony Gilroy απευθείας ως σενάριο για τον κινηματογράφο (“Ω, μα δεν γίνεται να αφήσουμε την πάπια με τα χρυσά αυγά να ψοφήσει μετά την τρίτη ταινία”) μάλλον αφήνει κάποιες αμφιβολίες για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Source:

Though last week’s release of The Dark Knight Rises makes the summer season feel all but over, there are still a few notable pieces of popcorn entertainment on the way. One of the most intriguing of those is The Bourne Legacy, which Tony Gilroy co-wrote and directed as a parallel spin-off from the existing Bourne trilogy that starred Matt Damon.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.