Και δεύτερος κύκλος για το Mortal Kombat: Legacy

Mortal Kombat Legacy Season 2 Announcement.jpg

Ο Kevin Tancharoen, σκηνοθέτης της ιντερνετικής σειράς Mortal Kombat: Legacy, ανακοίνωσε πως έρχεται δεύτερος κύκλος της, με περισσότερες μάχες και εφέ.

Μπορεί αρκετοί να παραπονέθηκαν πως “δεν είχε και τόση σχέση με την ιστορία των παιχνιδιών”, και άλλοι να… ξίνησαν όταν είδαν πώς άλλαξε τους αγαπημένους τους χαρακτήρες (“ο θεός Raiden ως… τρόφιμος ψυχιατρείου;!;!”), μα η αλήθεια είναι πως, αντιμετωπίζοντας την ανεξάρτητα από τους τίτλους, ως μια ιντερνετική παραγωγή, η σειρά Mortal Kombat: Legacy κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την κυριαρχία του franchise.

Μάλλον είναι λογικό, λοιπόν, πως θα δούμε και δεύτερο κύκλο της – και το καλύτερο είναι πως αφού μας παρουσίασε τις “origin stories” των βασικών χαρακτήρων, τώρα έχει το ελεύθερο να στρέψει την προσοχή της από το σενάριο στη δράση, από τους χαρακτήρες στις ίδιες τις μάχες και το τουρνουά από όπου η σειρά παίρνει το όνομα της. Με άλλα λόγια, “σύντομα θα δούμε πολύ-πολύ ξύλο” σε μια νέα σειρά ιντερνετικών επεισοδίων.

Ody's thoughts

Άειντε, ακόμη να αποφασίσουν να το κάνουν “κανονική ταινία”;!

Info

Και για όποιον δεν έχει δει τα μέχρι τώρα επεισόδια, σας τα κάναμε ένα “πακετάκι” στην επόμενη σελίδα. Ετοιμαστείτε να… “κάψετε” γύρω στη μισή με μια ωρίτσα, αφού μιλάμε για εννιά επεισόδια.

Page 1 of 212
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.