Συγγραφέας προτάσσει τα στήθη της κατά της πειρατείας

Συγγραφέας από το Περού είχε τη… φαεινή ιδέα να “διαμαρτυρηθεί για την πειρατεία” βγάζοντας τα ρούχα της σε κεντρική πλατεία.

Βέβαια, το “βιβλίο” στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν έχει και τόση… λογοτεχνική αξία, αφού αποτελεί την καταγραφή των εμπειριών της συγγραφέως, Vanessa de Oliveira, κατά το… “κρεβάτωμα” σχεδόν 5000 ανδρών. Και, χωρίς να θέλω να χαρακτηρίσω τη συγκεκριμένη κυρία, μάλλον δεν ήταν και τόσο δύσκολο, από τη στιγμή που την έχουν δει γυμνή περίπου 5000 άνδρες, να γδυθεί στη μέση μιας πλατείας :-D . Δηλαδή, στη χειρότερη των περιπτώσεων, ΠΟΣΟ κόσμο θα μπορούσε να έχει η πλατεία;

Η κίνηση της κ. de Oliveira έγινε στην “προσπάθεια” της “να μην πειρατεύσουν το βιβλίο της”. Και καλά. Διότι όπως όλοι καταλαβαίνουμε, είτε έχει τόσο χαμηλό IQ ώστε να πιστεύει πως το ότι εμφανίστηκε ημίγυμνη σε μια πλατεία θα αποτελέσει τρόπο αντιμετώπισης της πειρατείας (αλλά, με τόσο χαμηλό IQ, πώς ξέρει… ανάγνωση και γραφή;!), είτε, απλά, πρόκειται για μια τραγική προσπάθεια να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της, κατηγορώντας την πειρατεία, μπας και πουλήσει κανένα “κομμάτι” παραπάνω.

Ody's thoughts

Και, ναι, κατάφερε να μου κεντρίσει την περιέργεια να αγοράσω το πόνημα της. Και, ναι, λέω ψέματα.

Source:

Brazilian writer Vanessa de Oliveira shocked the citizens of Lima, Peru, with nearly everything she has. “I’m doing this for my book so it is not pirated anymore anywhere in the world,” the redhead said, adding that her latest publication is based on her experiences bedding nearly 5,000 men.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.