Νέο gameplay video του Resident Evil 6

Ένα νέο video με gameplay από το επερχόμενο Resident Evil 6 ίσως σας βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα το “αν σας αρέσει ο τίτλος”.

Διότι, όπως και να το κάνουμε, άλλο να βλέπεις trailers, άλλο “κινηματογραφικά βιντεάκια”, άλλο “επιλεγμένες σκηνές με στόχο τη διαφημιστική παρουσίαση του”, και άλλο, τελικά, το πώς, όντως, “παίζει”. Για όσους, λοιπόν, αναρωτιούνται ακριβώς για αυτό το… “πώς παίζει”, ορίστε:

Ody's thoughts

Τώρα, βέβαια, θα μου πεις, “μα και αυτό είναι επιλεγμένο σημείο του παιχνιδιού, που προβάλλεται για διαφημιστικούς λόγους”. Εμ… Εε… Ναι, αλλά… Εε… Εντάξει, σε ένα τυπικό “διαφημιστικό βίντεο” δεν θα έδειχναν, για παράδειγμα, το πώς παρουσιάζονται τα (συνήθως ενοχλητικά) quick time events, ή διαστήματα στα οποία ο πρωταγωνιστής “απλά προχωράει”.

Source:

This is some new gameplay of Resident Evil 6 that was filmed at Capcom’s Summer Jam.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.