“Συνέντευξη με τον δωδεκάχρονο εαυτό μου”

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο του τίτλου μας, άφησε πριν είκοσι χρόνια, ως παιδί, ένα μήνυμα στο μελλοντικό εαυτό του. Σήμερα, τώρα, το βρήκε. Και… έπιασαν την κουβέντα! Απλά, πρέπει να το δείτε!

Σίγουρα ένα από τα πιο πρωτότυπα projects που είδαμε μέχρι σήμερα στο YouTube, το “Συνέντευξη Με Τον Δωδεκάχρονο Εαυτό Μου: Ειδική Έκδοση 20ης Επετείου” έχει ήδη γίνει viral και εξαπλώνεται όλο και περισσότερο – και το αξίζει με το παραπάνω. Ο πρωταγωνιστής είχε πριν περίπου είκοσι χρόνια τη φαεινή ιδέα να αφήσει ένα μήνυμα στο μελλοντικό εαυτό του, σε μια κασέτα VHS (για όσους τις πρόλαβαν / τις θυμούνται). Έτσι, στο βιντεάκι, ο “τωρινός” εαυτός του βρίσκει την κασέτα και… πιάνει κουβέντα με τον δωδεκάχρονο εαυτό του περί ανέμων και υδάτων.

Και ναι, παραμένει αθεράπευτα geek, κρατά τις αγαπημένες του παιδικές φιγούρες Star Wars και… νιώθει ενοχές για το ότι εξακολουθεί να έχει μανία με το Dr. Who!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.