Μουσικό διάλειμα: “Τι έγινε το Star Wars που γνώριζα;”

Βασισμένο σε μια επιτυχία του Gotye, το “The Star Wars That I Used To Know” πηγαίνει συστημένο για να γίνει το… επόμενο ringtone σας και το απόλυτο καλοκαιρινό hit των απανταχού geeks. Πόνος, λέμε!

Οι… ομοφοβικοί της παρέας στην αρχή του κομματιού θα τρέξουν να πατήσουν το pause, φοβούμενοι πως βλέπουν διαφήμιση για μαλλακτικό τριχών για τις γάμπες του άντρα. Μετά από λίγο, όμως, το “Το Star Wars που γνώριζα” (βασισμένο στο “Somebody that I used to know”), “τρυπώνει” στο μυαλό σου, “κολλάει” στο στόμα σου, και καταλήγεις να το σιγοσφυρίζεις για όλη την υπόλοιπη μέρα. Εξάλλου, οι στίχοι του διαλαλούν μια παγκόσμια αλήθεια: ο Jar-Jar Binks (και τα τρία “νέα” Star Wars) ήταν εντελώς για τα μπάζα. Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί… “Τι έγινε το Star Wars που γνωρίζαμε;”…

Ody's thoughts

Bonus και… μάθημα προς κάθε σκηνοθέτη, ή γενικότερα “άτομο που ασχολείται με τη δημιουργία video”, το “πώς φτιάχνεις ένα απλό μα πολύ καλό videoclip με δυο τραγουδιστές, ένα τοίχο, λίγη μπογιά και ένα κράνος”, όταν άλλοι τρέχουν τις τραγουδιάρες τους σε ερήμους της Αμερικής “γιατί στην Ελλάδα το χώμα δεν έχει τις ίδιες αποχρώσεις” – ή κάτι τέτοιο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.