Θέλεις Grand Theft Auto V εδώ-και-τώρα; Πάρε δυο εικόνες. Αρκούν.

Η Rockstar διέθεσε δυο νέες εικόνες από το πολυαναμενόμενο, δεδομένο-πως-θα-γίνει-επιτυχία Grand Theft Auto V, παράλληλα δικαιολογώντας τη μέχρι τώρα “σιωπή” της.

Και πριν αρχίσουμε το… μπλα-μπλά, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά “τι θέλετε να δείτε”, ορίστε και η δεύτερη.

Και τώρα, οι εξηγήσεις: όπως δήλωσαν από τη Rockstar, ο λόγος που δεν έχουμε δει τίποτα από το GTA V είναι… “για το δικό μας καλό”. Πάνω – κάτω, είπε πως δεν μας έχει αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για τον τίτλο διότι α) θέλει να μας δείχνει όσο το δυνατόν πιο “τελικά” αποτελέσματα, και όχι εικόνες που όταν ο τίτλος κυκλοφορήσει, δεν θα τον αντικατοπτρίζουν, αλλά και β) να κρατά όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία κρυφά, για να διατηρείται το στοιχείο της… έκπληξης (“Ω, η μαγεία της ανακάλυψης, τη χαρά”) όταν, τελικά, παίξουμε τον τίτλο.

Ευχαριστούμε Rockstar.

Μπούυυυ-χουυυ….

Source:

Here are two new screenshots from the insanely-anticipated Grand Theft Auto V

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.