4+ ώρες video στο Resident Evil 6

255 λεπτά (ολογράφως: “Διακόσια Πενήντα Πέντε”, ή “τέσσερις ώρες και ένα τέταρτο”) θα διαρκούν τα video του Resident Evil 6 – περίπου μιάμιση φορά η διάρκεια του… Dark Knight Rises, δηλαδή!

Αν κρίνουμε από τη διάρκεια των video του νέου Resident Evil 6, η Capcom μάλλον κράτησε την υπόσχεση της για μια πολύ, πολύ μεγαλύτερη campaign, με έκταση που θα καλύπτει αυτή σχεδόν… τριων προηγούμενων τίτλων! Διότι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το Resident Evil 6 θα καταλήξει, όπως το Metal Gear Solid, ένα από τα πιο κουραστικά παιχνίδια όσον αφορά στα cinematics του – “τα ενδιάμεσα βιντεάκια”, που θα διαρκούν στο σύνολο τους διακόσια πενήντα πέντε λεπτά!

Θυμίζουμε πως ο τίτλος αναμένεται για PlayStation 3 και Xbox 360, ενώ αν κρίνουμε από τα Resident Evil 4 και 5, μάλλον θα το δούμε λίγο αργότερα και σε PC.

Source:

Just how long can you sit quietly in your chair watching the cast of Resident Evil 6 get on with it? Over four hours, apparently.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Bill_Toulas

    Gameplay θα έχει καθόλου?