Τόνοι DLC αναμένονται για το Assassin’s Creed III

Σε μήνυμα που – υποτίθεται πως – έστειλε η Ubisoft σε εργαζόμενους της αλυσίδας καταστημάτων GameStop, αποκαλύπτει πως το Assassin’s Creed III θα συνοδεύεται από… τόνους DLC.

Το ίδιο το μήνυμα δεν είχε ως στόχο να αναφέρει τη συγκεκριμένη, ενδιαφέρουσα δια εμάς τους gamers παράμετρο, αλλά να συγχαρεί τους εργαζόμενους επειδή “τη βοήθησαν να ξεπεράσει τους στόχους της όσον αφορά στις προπαραγγελίες του τίτλου”. Και μετά από αυτό, συνεχίζει εξηγώντας τα μελλοντικά σχέδια της για πολλά-πολλά πακέτα DLC για τον τίτλο, που θα εμπεριέχουν και πολλές single player αποστολές.

Από ό,τι φαίνεται, η Ubisoft έχει δημιουργήσει μια δεύτερη ομάδα για το Assassin’s Creed III, πέρα από αυτή που αναπτύσσει το “βασικό” τίτλο, η οποία θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το DLC που θα συνεχίσει την ιστορία του – φυσικά, μέσα από… τις τσέπες των gamers.

Αν, βέβαια, όντως το σημείωμα είναι αληθινό.

Source:

An unnamed tipster has photographed a note supposedly sent from Ubisoft to GameStop employees. The note thanks the employees for helping the Assassin’s Creed III team “ASSASSINATE [their] announcement pre-order goals” – “assassinate” is in capital letters because it’s a play on words, you see – before outlining the developer’s plans for ACIII DLC.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.