Τι λέγαμε; Και το Serious Sam 3: BFE στο Linux μέσω Steam

Μετά τη Valve, η CroTeam είναι η δεύτερη εταιρεία που ανακοινώνει τη μεταφορά ενός σύγχρονου τίτλου της στο Linux: του Serious Sam 3: BFE, που σύντομα θα “επισκεφτεί” μέσω Steam το Ubuntu.

Το Left 4 Dead 2 είναι ο πρώτος σύγχρονος τίτλος “υψηλού προφίλ” (όπως λέμε “που τον ξέρει μεγάααλο κομμάτι πληθυσμού και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία”) που θα εμφανιστεί μέσω Steam στο Linux, από τη “μαμά” Valve. Τώρα, η CroTeam ανακοίνωσε πως και αυτή θα παρουσιάσει μέσω του Steam της Valve το δικό της Serious Sam 3: BFE.

Όπως είπε ο Fork Parker της εκδότριας Devolver Digital..:

Quote:

Είμαστε στη φάση που ενσωματώνουμε το Steamworks, τα achievements και τα λοιπά συμπράγκαλα, μα δεν μπορούμε να κάνουμε τον καταραμένο τον πιγκουίνο να κάτσει ακίνητος.

Άξιο σημείωσης πως αφού η Valve έχει βάλει πρώτο στόχο το Ubuntu (ως τη δημοφιλέστερη από όλες τις διανομές), και η λινουξο-εκδοχή του Serious Sam 3: BFE αναμένεται για αυτό. Για την υπόλοιπη λινουξοπαρέα… “Βλέπουμε”.

Source:

Devolver Digital has announced it will throw its support behind Steam for Ubuntu with a Linux version of Serious Sam 3: BFE.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.