Ο Rambo επιστρέφει. Σε παιχνίδι.

Από την εποχή των 8bit είχαμε να δούμε τον Rambo σε παιχνίδι – και τώρα, η Reef Entertainment έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας πως ο… οργισμένος βετεράνος έρχεται σε PCs και κονσόλες.

Είναι ο δεύτερος γνωστότερος χαρακτήρας του Sylvester Stallone μετά τον Rocky, και έχει γράψει ιστορία ως ο απόλυτος προσδιορισμός της βίαιης “αντρικής” περιπέτειας. Ο Rambo ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε καν για το αν είναι ο προσδιορισμός του… ματσό Alpha Male. Αρκούσε “να τον αφήσουν ήσυχο”, με τη μαχαίρα και όποιο όπλο είχε στα χέρια του. Αλλιώς… Αλλιώς θα τους έδειχνε “τι έμαθε στο Vietnam”. Αυτό, τουλάχιστον, στην πρώτη ταινία, αφού μέχρι την τελευταία, ο Rambo μεταλλάχτηκε σε Αμερικάνικη Δύναμη Της Δικαιοσύνης και έσπειρε την ειρήνη μέσω ξεκοιλιασμάτων και αλυσιδωτών εκρήξεων, από το Αφγανιστάν μέχρι την Καμπόντζη. Με το έτσι θέλω.

Ο χαρακτήρας πρωταγωνίστησε σε κάποια “μελάτα” παιχνίδια στο παρελθόν, που αν το δούμε αντικειμενικά, μας άρεσαν σε όσους “παλιούς” (ή μάλλον… “αρχαίους”) τα είχαμε παίξει, όχι τόσο διότι ήταν καλά, μα διότι μας άρεσε ο ίδιος ο χαρακτήρας. Τώρα, η Reef Entertainment απέκτησε τα δικαιώματα του ονόματος Rambo και ετοιμάζει μια νέα περιπέτεια του, που θα δούμε σε PCs και κονσόλες.

Δυστυχώς, αυτή είναι όλη κι’ όλη η είδηση. Δεν υπάρχουν, ακόμη, εικόνες, ανακοινώσεις ημερομηνιών ή απόλυτος προσδιορισμός των πλατφορμών (π.χ. “κονσόλα” είναι και η… κονσόλα των DJs) πέραν των PCs. Και μόνο με το όνομα, πάντως, έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον μας!

Info

Εδώ μπορείτε να βρείτε το επίσημο site του τίτλου – όπου, λογικά, σύντομα θα αρχίσουν να εμφανίζονται και οι πρώτες εικόνες από τον τίτλο.

Source:

Reef Entertainment marketing boss Craig Lewis said: ‘We have been quiet since we acquired the Rambo license last August. During this time we have been dedicated to creating a videogame for consoles and PC that will allow Rambo fans and gamers across the globe to really get under the skin of Rambo and wield his iconic weapon-set in battle.’

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.