Νέο – άγνωστης ταυτότητας – FPS από τη LucasArts

Ένας νέος τίτλος first person shooter “ψήνεται” από τη LucasArts και, για την ώρα, κανείς έξω από αυτήν δεν γνωρίζει “με τι έχει να κάνει”. ΓκούχουSTARWARSBATTLEFRONT3γκούχου…

Η LucasArts φαίνεται πως ψάχνει άτομα για την ομάδα της που αναπτύσσει “ένα first person shooter”. Το “ποιο είναι αυτό” δεν είναι ακόμη γνωστό, μα αν κρίνει κανείς από τη μέχρι τώρα ιστορία της, το πιθανότερο είναι πως μιλάμε για ένα τρίτο Battlefront – ή, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, μια νέα περιπέτεια της σειράς Jedi Knight.

Οι θέσεις που έχουν “ανοίξει” στην εταιρεία αφορούν έναν Senior Core Engineer, που περιγράφεται ως αυτός που θα ενσωματώσει “χαρακτηριστικά και βελτιστοποιήσεις στο υπάρχον και Μελλοντικής Γενιάς hardware των PCs και κονσολών”, έναν Senior AI Engineer, που αναλαμβάνει την “τεχνητή ευφυία” των αντιπάλων του παίκτη και των “χαρακτήρων-που-ελέγχονται-από-τον-υπολογιστή” γενικότερα, έναν Senior Animator που συνήθως είναι ο βασικός υπεύθυνος της ομάδας που “ζωντανεύει” με κίνηση τους χαρακτήρες ενός παιχνιδιού και, τέλος, έναν Gameplay Engineer, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει την Unreal Engine 3 και τη “γλώσσα” της, UnrealScript σαν την… παλάμη του χεριού του, για να “χτίσει” με αυτήν την ίδια τη δράση του τίτλου.

Source:

LucasArts recently posted multiple openings for a team dedicated to an unknown first-person shooter game.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.