Νέες εικονούλες από το Crysis 3

Ορίστε τέσσερις νέες, εντυπωσιακότατες εικόνες που μας δίνουν μια καλή γεύση από το πολυαναμενόμενο Crysis 3.

Να διευκρινίσω, όμως, πως δεν πρόκειται αποδεδειγμένα για “εικόνες μέσα από το παιχνίδι”, όπως αυτό θα είναι στην τελική του μορφή. Προέρχονται από το portfolio του Pierre-Yves Donzallaz, ενός καλλιτέχνη “φωτισμού” της Crytek (είναι “αυτός που καθορίζει το πώς θα πέφτει το φως σε κάθε σημείο του κόσμου του τίτλου και στους χαρακτήρες του” – σημαντικότατο για “να φτιάχνει ατμόσφαιρα”). Και πάντα στη φάση σχεδίασης ενός παιχνιδιού, οι γραφίστες/”οπτικοί καλλιτέχνες” γενικότερα, προσπαθούν να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δίχως να σκέφτονται το κόστος σε πόρους.

Ως αποτέλεσμα, το παιχνίδι μπορεί να… σέρνεται. Μετά από αυτό ξεκινά η “βελτιστοποίηση” του, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο ιδανικός συνδυασμός ανάμεσα σε “καλή εμφάνιση” και “καλές επιδόσεις” (κάτι για το οποίο δεν φημιζόταν το πρώτο Crysis).

Source:

Below thr break you’ll find four extremely shiny new screenshots from Crysis 3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.