Με νέο DLC το Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Νέες περιπέτειες, ιστορίες και χαρακτήρες προσθέτει η Beamdog στο αναβαθμισμένο Baldur’s Gate, με στόχο τη διάθεση τους ως πρόσθετο DLC.

Όπως διευκρίνησε ο χερ κουμαντάτ της Beamdog, Trent Oster, η εταιρεία δεν σκοπεύει να… “αρμέξει” τον αγαπημένο τίτλο: όποιο DLC κυκλοφορήσει θα είναι πραγματικά πρόσθετο και πραγματικά ενδιαφέρον περιεχόμενο. Το “πραγματικά πρόσθετο” σημαίνει, φυσικά, πως δεν θα αφαιρεθούν τμήματα του παλαιότερου τίτλου για να προστεθούν ως DLC-με-πρόσθετο-κόστος, μα νέο “υλικό” για τον τίτλο. Όσο για το “πραγματικά ενδιαφέρον”, όπως εξήγησε ο ίδιος, το DLC δεν θα αφορά, για παράδειγμα… “σκουλαρίκια νεράϊδας +5”!

Source:

“We’ll be doing free feature improvements and existing content improvements as we go, but we are also planning some paid DLC,” Beamdog head Trent Oster told fans on Twitter.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.