Επανακυκλοφορεί το Final Fantasy VII! Μη χαίρεστε όμως…

Χρόνια τώρα οι οπαδοί της Square Enix την χιλιοπαρακαλούν να ξανακυκλοφορήσει ανανεωμένο το Final Fantasy VII. Και, επιτέλους, ήρθε η ώρα για την επανακυκλοφορία. Μη χαίρεστε: δεν είπαμε “και ανανέωση”!

Και μόνο στη θέα της είδησης οι οπαδοί του Final Fantasy VII μάλλον… θα αφρίσουν, αφού η Square Enix εξακολουθεί να επιμένει να κυκλοφορεί μια σειρά από, κατά κοινή ομολογία, όλο και πιο ανούσιους τίτλους, αντί να δώσει στο κοινό αυτό που της ζητά: μια επανακυκλοφορία του Final Fantasy VII που να εκμεταλλεύεται τη σύγχρονη τεχνολογία. Θυμίζουμε πως ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει για το πρώτο PlayStation και, λίγο αργότερα, για PCs. Τώρα, η εταιρεία αποφάσισε, όντως, να τον επανακυκλοφορήσει. Όπως, όμως, είπαμε ήδη: μην χαίρεστε.

Η επανακυκλοφορία αφορά στην ίδια, παλιά έκδοση, δίχως την παραμικρή αλλαγή όσον αφορά στην “τεχνολογία” της: ούτε νέα γραφικά, ούτε νέα μουσική, ούτε κάτι σημαντικό αλλαγμένο. Α, ναι: και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για… PCs. Τι παραπάνω θα έχει;

  • 36 Achievements
  • Λειτουργία Character Booster (αυξάνει προσωρινά τις στατιστικές των χαρακτήρων για να είναι ευκολότερες οι μάχες)
  • Saves στο cloud

Αυτάααα! Το επίσημο site της επανακυκλοφορίας βρίσκεται εδώ. Και τώρα, συνεχίστε το… κλάμα και τα παρακάλια.

Ody's thoughts

Και να προσθέσω πως όχι μόνο θεωρώ άκρως προσβλητική την κίνηση της Square Enix που, για να το θέσω απλά και στην καθημερινή, δείχνει πως έχει εντελώς γραμμένους τους οπαδούς της ενώ μαστίζεται από αυτοκαταστροφικές τάσεις, αλλά και εντελώς γελοίες τις… απαιτήσεις του τίτλου: Microsoft Windows XP/Vista.7, 2GHz επεξεργαστής, 1GB RAM και κάρτα γραφικών με Direct X 9. Θα μου πείτε “δεν είναι υψηλές”. Ναι, δεν είναι, μα να θυμίσω: μιλάμε για τίτλο ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ PLAYSTATION.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.