Επίσημο τιμόνι για το PlayStation Move

Έξυπνα τα παλικάρια της Sony: σου λένε, δεν παίζει που δεν παίζει ο κόσμος με το Move. Δεν το κάνουμε… τιμόνι; Και να’τοοο!

Μιλάμε για ένα νέο αξεσουάρ που θα βρίσκεται σύντομα στα καταστήματα, επισημότατα από την ίδια τη Sony. Το PlayStation Move “κουμπώνει” στο κέντρο του και, μαζί, αναλαμβάνουν να δώσουν στον κάτοχο του PlayStation 3 την αίσθηση τιμονιού. Λέμε τώρα.

Ody's thoughts

Αλλά όπως και να έχει, δεν ξέρω τι λένε οι περισσότεροι… Εμένα μου αρέσει! Εντάξει, “κανονικό” τιμόνι δεν είναι (με…την…καμία), αλλά ως αυτόνομο (αν και περίεργο) χειριστήριο, δείχνει “ψαγμένο” και καλοσχεδιασμένο! Γιατί όχι;

Source:

If I were to ask you what the one thing was that it would take to get you to dust off your Playstation Move, my guess is that you wouldn’t say a steering wheel attachment.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.