Έτοιμο το εντυπωσιακό MOD του Grand Theft Auto 4, ICEnhancer

Ένα από τα εντυπωσιακότερα MODs για οποιοδήποτε παιχνίδι, το ICEnhancer – που χαρίζει σχεδόν φωτορεαλιστικά γραφικά στο Grand Theft Auto 4 – ολοκληρώθηκε 100%.

Ο δημιουργός του, Hayssam Keilany, σταματά την ανάπτυξη του, έχοντας φτάσει τη μηχανή γραφικών του Grand Theft Auto 4 στα όρια της, παρουσιάζοντας σχεδόν φωτορεαλιστικά αποτελέσματα. Το ICEnhancer κάνει το Grand Theft Auto 4… αγνώριστο, εφαρμόζοντας εναλλακτικούς shaders που επηρεάζουν διαφορετικά τα χρώματα και το “πώς πέφτει το φως” στον τίτλο, κάνοντας τον σε πολλά σημεία να θυμίζει… ταινία.

Και μπορεί κάποιοι να αναρωτιούνται “γιατί δεν είχε φτιάξει εξαρχής έτσι τον τίτλο η Rockstar”, μα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ένα παιχνίδι προσπαθεί πάντα να διατηρεί μια ισορροπία ανάμεσα στο εντυπωσιακό και το λειτουργικό: το ICEnhancer αυξάνει δραματικά τις απαιτήσεις του τίτλου από την κάρτα γραφικών, που… “βαράει υπερωρίες” για να παρουσιάσει τα δικά του αποτελέσματα.

Με το ICEnhancer για το Grand Theft Auto 4 ολοκληρωμένο 100%, ο Hayssam έστρεψε την προσοχή του στο… Minecraft, για το οποίο έχει ήδη καταφέρει ως ένα σημείο να παρουσιάσει παραπλήσια αποτελέσματα (όσο… σουρρεάλ και αν είναι να βλέπει κανείς ρεαλιστικά σε υφή και φωτισμό μα… τετράγωνα δέντρα), και ζητά από το κοινό να επιλέξει ποιός θα είναι ο επόμενος τίτλος που… κυριολεκτικά “θα του αλλάξει τα φώτα” :-D

Info

Μπορείτε να βρείτε το ICEnhancer στο επίσημο site του Hayssam Keilany.

Source:

The final version of Grand Theft Auto 4 graphics mod iCEnhancer has been released.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.