Τα Windows Phone 8 ως “μέλος του μεγαλύτερου οικοσυστήματος”

Windows Phone 8 - just a part of the ecosystem.jpg

Η Microsoft παρουσιάζει ως ένα από τα βασικότερα προτερήματα των Windows Phone 8 το ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης “οικογένειας” των Windows.
Θυμάστε που το είχα αναφέρει, όχι για τα ίδια τα Windows Phone 8 καθεαυτά, μα με αφορμή την αποκάλυψη των surface tablets της Microsoft, και σε άμεση σχέση με τα μελλοντικά σχέδια της όσον αφορά στην “πλατφόρμα” του Xbox, πως η μεγάλη εταιρεία αποφάσισε να “ενώσει” όλες τις διαφορετικές δυνάμεις της σε ένα ενιαίο σύνολο που θα μπορεί να καλύψει κάθε πτυχή της ζωής μας; Πως θα μας παρουσίαζε τα προϊόντα της ως αναπόσπαστα τμήματα της ίδιας “ομάδας”, απόλυτα συμβατά μεταξύ τους, με “συνδετικό κρίκο” ανάμεσα τους το Metro UI; Ορίστε, λοιπόν: το έκανε.

Σε επίσημη παρουσίαση των Windows Phone 8, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους κατά την ίδια είναι πως αποτελούν “μέλος του μεγαλύτερου οικοσυστήματος του κόσμου”. Για την ακρίβεια, και όπως αναγράφεται κάτω-κάτω στο slide που συνοδεύει το θέμα..:

Quote:

”Part of the world’s largest ecosystem

Και αυτό το θέμα αναρτήθηκε εδώ αποκλειστικά και μόνο διότι… “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει”. :-D

Για να το θέσω εναλλακτικά, και με μορφή διαφήμισης: unregistered. Εδώ διαβάζεις αυτά που οι άλλοι θα αρχίσουν να συζητούν σε έξι μήνες. (Αν δεν αναλωνόμασταν τόσο και σε απλές ειδησούλες και “ελαφρά” θεματάκια, θα είχαμε τηλεφωνική γραμμή Μέντιουμ α-λα Μύριαμ και Τζόσουα).

Source:

Putting that aside, Microsoft is charging ahead with Windows Phone 8 and while we have learned a little bit about the platform previously, it looks like Microsoft is going to be using its brand image to help push Windows Phone 8.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Nikos Loxas

    Εύγε!