Ρεκόρ εσόδων της Samsung από το Galaxy S3

$5,9 δις έσοδα ανακοίνωσε πως είχε η Samsung το δεύτερο τρίμηνο του έτους, και βασικός υπεύθυνος για αυτό ήταν το πολύ καλό Galaxy S3 που η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ένα από τα καλύτερα smartphones στην αγορά σήμερα, το Galaxy S3 της Samsung φαίνεται πως κατάφερε να πείσει το κοινό για την αξία του, που με τη σειρά του αποφάσισε να… καταθέσει τον οβολό του σε αυτό. Έτσι, η Samsung έσπασε ρεκόρ εσόδων για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ανακοινώνοντας, όπως αναφέραμε, πως έφτασε τα $5,9 δισεκατομμύρια – αύξηση της τάξης του 79% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Άξιο σημείωσης για όσους δεν το έχουν παρατηρήσει, πως τα smartphones της Samsung θεωρούνται σήμερα “οι καλύτερες προτάσεις με Android” – και για αυτό η ίδια η Google προτίμησε να συνεργαστεί μαζί της για την ανάπτυξη του “δικού της” Nexus.

Source:

Samsung has announced a record $5.9bn operating profit for its second quarter thanks to strong sales of its Galaxy smartphones, namely the Galaxy S3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.