Πατέντα Sony για μουσική που “τρέχει” όσο εμείς

Νέα πατέντα από τη Sony περιγράφει ένα σύστημα που θα προσαρμόζει το ρυθμό της μουσικής ανάλογα με το ρυθμό της κίνησης μας. Φυσικά, “για καλύτερη γυμναστική”.

Αυτό θα είναι εφικτό μέσω “κυκλώματος που θα διαβάζει πληροφορίες για την άσκηση”, που θα αναγνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στο ρυθμό κίνησης του χρήστη και στο ρυθμό της μουσικής, και θα προσαρμόζει ανάλογα τα “music data” (ε; ) ώστε να ταιριάζουν.

Προφανώς μια τέτοια τεχνολογία ταιριάζει τόσο στα smartphones της εταιρείας (μην ξεχνάμε την επιτυχία που έχει το iPod της Apple στους φανατικούς οπαδούς της γυμναστικής), όσο και στο PlayStation Move (π.χ. για τη δημιουργία τίτλων αντίστοιχων με το Wii Fit του… Εεε… Wii…).

Source:

While our bodies approach beach-readiness for the summer, Sony’s unveiled plans to tinker with your gym playlist in the future. According to a patent granted today, the electronics manufacturer aims to closely tie the tempo of your music to your own physical exertions.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.