Ξεπουλάει -συνεχώς!- το Nexus 7

Update

Γράψαμε εσφαλμένα πως η συν-δημιουργός του Nexus 7 ήταν η Samsung αντί της ASUS. Διορθώθηκε κατόπιν των σχολίων σας – ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

Το εκπληκτικό ταμπλετάκι των ASUS  και Google, που καταφέρνει να παρέχει τις… χάρες ενός Tegra 3 της Nvidia με κόστος μόλις 200 δολαριάκια, έχει κυριολεκτικά… γίνει άφαντο!

Έχουμε χάσει το μέτρημα – είναι η δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη φορά που το νέο Nexus 7 της Google παρουσιάζεται ως “εκτός διαθέσιμου στοκ” στο κατάστημα Play της εταιρείας; Το μικρό ταμπλετάκι-θαύμα έχει τραβήξει την προσοχή όποιων έψαχναν για ένα προσιτό μεν, αξιοπρεπές δε tablet, αφού καταφέρνει με μόλις 200 δολαριάκια (για την έκδοση με 8GBs χώρου αποθήκευσης) να παρέχει έναν ταχύτατο πολυπύρηνο Tegra 3 της Nvidia και την τελευταία έκδοση του Android, 4.1 Jelly Bean της Google, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι επιδόσεις του είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, η οθόνη του τουλάχιστον “αξιοπρεπέστατη” (αν όχι από τις καλύτερες του είδους), η κατασκευή του σχετικά στιβαρή και ελκυστική, μα, το σημαντικότερο, παραμένει το κόστος του – που σε πολλές περιπτώσεις είναι σχεδόν το μισό από ανταγωνιστικές προτάσεις.

Και έτσι μάλλον δικαιολογείται πως… “πουλάει τρελά”, και Google και ASUS δεν προλαβαίνουν να ετοιμάζουν “κομμάτια” και αυτά εξαφανίζονται πριν ανοιγοκλείσεις τα βλέφαρα σου!

Ody's thoughts

Καταραμένη οικονομική κρίση… Αν ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, θα είχα ήδη παραγγείλει δυο. Ή τρια.

Source:

When Google announced in June they were getting into the tablet business personally with their Asus-made Nexus 7 tablet, lots of people were apparently interested. The Android 4.1 (Jelly Bean) device, with a quad-core processor and a very cheap $199 price tag for the 8 GB model has made the Nexus 7 tough to buy, at least for now.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.