Και smartphone από την Amazon;

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Kindle Fire, το tablet-απάντηση της Amazon στα φτηνά tablets ήταν απλά η αρχή: τώρα η εταιρεία ετοιμάζει και το δικό της smartphone ως “απάντηση στο iPhone”!

Οι πηγές του Bloomberg αναφέρουν πως την κατασκευή του smartphone της Amazon θα αναλάβει η Foxconn, που κατασκευάζει και τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας – μα και πλήθος παραπλήσιων συσκευών για τρίτους (και ναι, είναι “αυτή για την οποία ακούστηκε πάλι και πάλι πως ήταν απαράδεκτες οι συνθήκες εργασίας”). Όπως και το Kindle Fire, έτσι και το smartphone της Amazon θα χρησιμοποιεί ως βάση το Android, και όχι κάποιο δικό της λειτουργικό σύστημα, ενώ η Amazon προσπαθεί μέχρι την κυκλοφορία του να αποκτήσει ένα σεβαστό σύνολο πατεντών που να μπορεί να χρησιμοποιήσει ως “ασπίδα” στις πιθανές “επιθέσεις” με αντίστοιχες πατέντες από Apple και Microsoft.

Source:

According to a new report by Bloomberg, Amazon is looking to enter the smartphone business to compete directly with Apple’s iPhone. The company, which launched its Android-powered Kindle Fire tablet just last year, is reportedly again utilizing the Android operating system for the smartphone.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.